zaterdag 29 september 2012

Hovenier, sportvelden en kunstroute.

Vanmorgen werd er al op tijd aan de deur gebeld en stond de hovenier voor de deur. We hebben 3 eiken in de voortuin en die moesten nodig worden gesnoeid. Aldus gebeurde:
 
 

 
De hoge heg is van de buren, de hoge bomen zijn van ons...

 
Vanmorgen foto's gemaakt tijdens het sporten van de kids.. zoon 1 korfbalt, zoon 2 en dochter voetballen.... En dan is de ochtend alweer om....
 


Even snel naar huis voor een lekkere lunch (broodje kibbeling met ravigottesaus, jammie!) en dan op naar de Kunstroute:
 
 
Zoon 2 zit in Atheneum 4 en moet voor het vak CKV (culturele en kunstzinnige vorming of zo iets...) dit schooljaar 5 culturele dingen doen en daarvan een verslag maken. De kunstroute werd goedgekeurd en zo fietsten we met fototoestel en kladblok saampjes door het dorp. Om te bedanken voor de gastvrijheid (de meeste mensen stellen toch hun huis en/of tuin open) hadden we nog een aardigheidje meegenomen:
 


We kregen zelf ook van alles mee (visitekaartjes, folders) en hier en daar kregen we zelfs een lekker hapje aangeboden. Hier een kleine (letterlijk en figuurlijk) impressie:


Zowaar vond zoonlief het nog "best leuk" ook. Wat hij minder leuk vond: hij moest er nog een verslag over schrijven en allerlei vragen over beantwoorden. Hij was zo verstandig dit gelijk bij thuiskomst te doen, en jawel, het is af en ook al ingeleverd. Wat een voorbeeldig student ;-)
 
Vanavond even voor de buis en even achter de PC. Zometeen nog een kadootje voor neef inpakken die morgen alweer 17 wordt... Feestje dus!!
 
 
Oh ja, hebben jullie er nog aan gedacht??
 
 Ik had vandaag een rokje aan met rode rozen, een zwarte legging en zwarte laarzen eronder en een rood vestje erboven.

Dank voor het lezen, gezellig dat je er was....
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten